Booking

Izmjeni / otkaži rezervaciju »

 

VILLETTA GARIBALDI

Smještena u samom srcu Rovinja, jednog od najljepših gradova Istre i jedne od najzanimljivijih turističkih destinacija u Istri, Villetta Garibaldi se savršeno uklapa u Rovinjsku starogradsku jezgru. U potpunosti je renovirana 2006. godine prilikom čega se vodilo računa da svaki detalj bude u skladu sa tradicijom lokalne arhitekture te su se kao i kod svakog objekta renoviranog ili izgrađenog do sada, koristili isključivo prirodni materijali kao što su kamen, drvo i kovano željezo.

Ukoliko želite provesti svoj odmor u Rovinju i želite osjetiti duh i šarm života u mediteranskom gradu kao što je Rovinj, još zvanim i «St. Tropez Jadrana», Villetta Garibaldi Vaš je pravi odabir. Kuća je u potpunosti namještena i opremljena modernom tehnologijom, a izvana je izvrstan primjer tipične rovinjske kamene kuće 16. stoljeća. Smještena je u samom centru grada, svega 100 m od mora i samo 3 minute hoda udaljena od Ville Tuttorotto.
Do kuće moguće je doći autom i svi lokalni gradski sadržaji nalaze se u neposrednoj blizini.
Villetta Garibaldi pruža smještaj za 4 do 6 osoba, potpuno je namještena i opremljena. Iako djeluje pomalo skormno uspoređujući ju sa hotelom Villa Tuttorotto,Villetta Garibaldi odiše šarmom i savršenom autentičnosti, te je idealno mjesto  za intimni obiteljski odmor ili okupljanje.
Korištenje kuhinje, opremljene u potpunosti, satelitska televizija, kao i korištenje Wi- Fi interneta, uključeno je u cijenu.

Usluga doručka moguće je koristiti u prostorijama hotela Villa Tuttorotto, na temelju prethodno dogovora sa recepcijom hotela Villa Tuttorotto.

Terasa sa prekrasnim pogledom na more i dnevni boravak zajedno sa širokim asortimanom domaćih i međunarodnih pića,  gostima Villette Garibaldi na raspolaganju su u hotelu Villa Tuttorotto.

Korisnički alati

Odaberite veličinu teksta: